Norrlandspotential

Jag fick lite norrlands-poäng i helgen. Jag följde ju med Mella upp till Norråker i helgen och fick mig en dos frisk luft. På fredagen blev det inte så mycket gjort. Vi käka middag, drack rödvin och kollde på Lets dance. På lördagen åkte vi ner med skoter och pulka till Norråker för att handla lite lördagsgodis (och så att jag skulle få åka lite skoter). Nu åkte jag ju i pulkan hela vägen ner och hem igen, men det var sjukt mysigt. Stannade två gånger och drack lite glögg, riktigt mysigt.

Vid 16 åkte vi hem igen och började lite med maten. Kollade på en Wallander-film på tv och drack lite rödvin igen. När den var slut och vi precis gått och lagt oss ramlade tre kompisar in och vi gick upp igen och umgicks lite med dem. De sov sedan kvar och vi gick väl och la oss strax efter två nån gång. På söndagen var det dags för mig att premiärpimpla. Har väl fiskat typ två gånger tidigare i mitt liv och detta var då på sommarhalvåret. Lite kallt var det men ändå mysigt. Hade önskat att det var soligt och inte blåste, men det gick bra ändå. Fick första fisken och det var en röding. Stolt blev jag allt. Sen åkte vi upp till ett vindskydd och grillade korv och fiskarna vi fått. Otroligt gott. Vi hittade en skabbräv där som hade lagt sig inne i skyddet och dött. Lite småäckligt. Innan vi for hem igen gjordes en stor eld och så eldade vi upp den. Stackarn måste ha lidit som fan in i det sista...

Väl hemma så var Mella toksugen på suströmming så hon kokade några potatisar och öppnade en burk. Det luktar ju verkligen inte gott. Var u tvungen att smaka nu när jag hade tillfälle. Det var ju betydligt godare än det luktade, men inte bland det godaste jag ätit.

Otroligt mysig helg. Har blivit uppbjuden igen den här helgen som kommer, för då SKA vi minsann sitta med C-uppsatsen. Det var ju det som var tänkt med den här helgen. Men det fick bli en samla-enegri-inför-skrivandet-helg.


Avfärd mot norrut

Snart blir jag upphämtad för min weekend i norrländska skogarna. Ska bli jättekul. Hoppas verkligen på fint väder så man kan åka skoter, för det har jag minsann inte gjort på många, många år.. och bara en gång.

Har hunnit vara på hälsocentralen med svärmor för suturtagning och omläggning. Tvätta gjorde jag i förmiddags också. Nu är det egentligen bara lite byxor och  Patriks strumpor som ska tvättas. Men det är det inte så bråttom med än.

Nu ska jag kissa och packa ner bärbara datorn.

Ha en trevlig helg. Det blir kanske inte blir nåt bloggande då jag eventuellt är internetlös i helgen...skönt det också.

Ha det!

Jobb

Det ringde nyss. Trodde det var Mella som ville nåt eller eventuellt mamma. Men det var Dolt nummer (vilket innebär jobbet). Fan, tänkte jag då eftersom jag ska bort i helgen. Men det var inte nu hon ville att jag skulle jobba. Ny enhetschef som var ute i god tid. Jag ska jobba kvällsturer den 20/2, 2/3 och 3/3... Det är ju en månad i förväg. Jag är imponerad.

Skönt att tjäna lite pengar!

Håller på att tvätta nu igen. Helvetet tar aldrig slut, hehe.

Dålig dag

Jag är nere!

Alla som känner mig skulle inte påstå att jag är nere speciellt ofta, att jag oftast är glad och uppåt och inte har långt till ett skratt. Var är den människan idag? Jag känner inte att jag har gjort nåt vettigt, mest legat i soffan och kollat på Sex and the city. Tur att det är tvättid om tio minuter så jag får nåt vettigt ur denna dag. Förlåt mig Mella om du läser det här. Men jag har inte gjort speciellt mycket arbete på vår uppsats. Tror vi behöver den här helgen av råplugg och lite uteaktiviteter för att jag ska komma igång. Vi får se det som får kick-off!

Nu ska jag ta och göra i ordning en del av vår smutstvätt - allt kan omöjligt bli tvättat idag.

Cheer me up if you can!

Tråk

Jag försöker läsa lite vetenskapliga artiklar, men det är inte lätt. Finner inte riktigt någon motivation och nu är jag hungrig.

Behöver en paus, så nu ska jag äta lite.

Hoppas ni har det roligare :)

Tvättid

Nu har jag äntligen bokat tvättid. Två stycken faktiskt. En i kväll och en i morgon bitti. Behövs verkligen. Hela sovrummet är som en enda stor tvätthög.

Igår var det lite segt att komma igång med läsandet. Fick väl egentligen inte så mycket gjort. Två träningspass var väl det vettigaste under gårdagen.  Men idag tänkte jag få lite mer gjort. I helgen bär det av med Mella upp till Norråker för en plugghelg. Patrik ska ner till Hudik och repa så jag passaade på.

Nu ska jag äta frukost. Ha en bra dag!


Glöm inte bort den andra bloggen.

Annan blogg

Jag skrev tidigare att jag tänkte ha en blogg separat som följde min viktresa nu efter kostregistreringen.

Well, här är den!




Gårdagen

Det blev ingen föreläsning på eftermiddagen igår då föreläsaren var sjuk. Detta innebar årets första dubbelpass. Bodystepen var rätt så kul, men jag hade inte riktigt någon energi kvar till bodybalancen sen. Men passen var godkända. Efter det så rusade jag in i duschen och spola av mig för att sedan bege mig till flygplatsen och hämta svärmor. Jag hade ju inte behövt skynda att duscha då de var nästa 45 min sena. Tydligen var de tvugna att blåsa av banan från snö innan de kunde landa... suck. 30 kr i pakeringsavgift för att de var försenade... Men det ska jag egentligen inte klaga över för tidigare på dagen hade jag fått en p-bot på 600. Mitt ögonmått var inte det bästa och jag stod för nära en korsning. Jag visste att det var lite nära, men jag trodde ändå att det skulle räcka. Jag brukar tro att det är så himla mycket längre än vad det är.. nästa gång stegar jag avståndet.

När vi kom från flygplatsen åkte vi och handla lite. Jocke skulle göra tacos och jag hade inte ätit så jag vill hänga på. vi ringde sambon och han ville också med. Efter mycket om och men satt vi i soffan kl. 21.45 och åt tacos och kollade på Wall-E. Toksötaste fillmen på länge. vid halvtolv tog jag och Patrik bilen hem och hoppade i säng. Lite småtrött idag, men ändå rätt taggad. Jag ska åka och hämta Mella vid tolv när hon slutar så ska vi pilla lite på C-uppsatsen. Skulle vilja träna nåt idag, men vi får se hur det går med uppsatsjobbet. Kanske får ha vilodag och ta igen det i morgon.

Nu ska jag kolla lite på Sex and the city. Lite slappa innan jobbet drar igång:)

Ny vecka, nya möjligheter

Idag är tanken att jag ska köra mitt första dubbelpass på en hel evighet. Detta är helt beroende på föreläsningen som vi har i eftermiddag. Det är nämligen schemalagt till 17, men det första passet börjar 16.30 - bodystep. Visst, alla föreläsningar är frivilliga så jag kan ju gå när jag behöver, men är den bra känns det nyttigt att vara kvar. Sen, om man har tur, kan den ju faktiskt sluta tidigare. För det som syns på schemat är egentligen hur länge salen är bokad. Hoppas, hoppas.

Det andra passet är iaf Bodybalance och det börjar 17.30 så det tänkte jag gå på. Det har jag bokat. Behöver sträcka ut mina stackars muskler lite känner jag. Jag är så stel. Det var riktigt länge sen jag var på Bodybalance så det blir nice.

Nu har jag ätit frukost och ska ta och borsta tänderna och så. Tar bilen in idag för efter all träning ska gjag ut till flygplatsen och hämta svärmor. Sen bli vi av med bilen, vilket är både bra och dåligt. Dåligt är det för det är så lättsamt att ta den och man kan handla mycket osv. Det bra med det hela är att jag har köpt busskort som jag knappt använt plus att jag måste betala bensinen... mkt pengar för en student.. hehe.

Nu ska jag kila vidare i morgonrutinen. Ha en bra dag!

Tjejmilen

Jag är sjukt sugen på att springa tjejmilen i sommar. Therese och jag pratade lite lätt om det i torsdags, men jag ska se om vi kan prata om det lite mer seriöst. Det är ju mycket roligare om man är fler. Syrran sprang ju förra året så jag har ju en tid jag måste slå. Inte kan jag springa långsammare än min 11 år äldre syster, hehe. Ett annat mål, som är lite mer åtrovärt är ju sub 60min. Det ska bli mitt sanna mål. Tar jag det tar jag automatiskt Jenny. Hon fick en jättebra tid på 1.08.nånting när hon sprang... Men jag ska kämpa för sub 60, om det blir av vill säga. Jag vill inte åka ner själv och springa iaf.


Söndagslasange

Efter en inte allt för produktiv förmiddagen - slappaste helgen ever - så fick jag lov att klippa Patrik. Det var riktigt kul, höll på nästan  en timme. Blev faktiskt riktigt bra. Jag är riktigt nöjd för att vara min första gång. Efter lite städning av hårtussar så drog jag i mig två äggmackor och åkte in på gymmet. Det vankades bodystep. Inte fullt så taggad som jag hoppades på att vara, men ändå svettigt och säkert en hel del kalorier brända.

Nu har jag gjort en lasange, och medan den stod i ugnen så spola jag av mig allt svett och nu sitter jag här och väntar på att den ska svalna lite sen ska vi ta och äta. Det var ett tag sen jag gjorde lasange. Få se om det ingår i mitt kostprogram sen - tvivlar på det, hehe.




I morgon börjar sista terminen på sjuksköterskeprogrammet. Jag kan inte förstå att det gått så fort. C-uppsatsen kvar, sen sista praktiken... Det känns både otroligt kul och en aning läskigt. Skönt att för börja jobba och tjäna lite pengar och slippa sitta med näsan i böckerna, eller känna att man behöver göra det. Men läskigt då man står där med sin legitimation och ska klara sig själv. Men man måste tillåta sig att vara ny och fråga när man känner sig osäker...

Kanske måste börja söka lite jobb till sommaren?

Nu ska jag äta lasangen, hoppas den blev god.

Ingentinglördag

Jag har gjort ingenting. Hela dagen. JAg har inte gjort en enda vettig sak. Visst såna dagar får man väl ha, men det är lite tråkigt. Vaknade sent, åt frukost, kollade på Golden Globe-awards, sen kom Patrik upp och jag käkade igen, sen spelade han spel, jag hade inget att göra, kollade på "På spåret" på web-TV, slötittade på youtube, blev hungrig, åt middag kvar från igår, kollade på "All kings men", nu sitter jag här. Det var min lördag.

Nu ska jag gå och duscha, det enda vettiga den här dagen. I morgon ska jag iaf träna. Borde tvätta och städa, som jag så länge har tjatat om. Får kolla tvättid sen.

I natt ska jag sova på min sida...

Ovanlig natt

Jag vet inte varför men under tiden jag och Patrik bott ihop, och oavsett hur sängen har stått så har jag alltid sovit närmast dörren. Vissa par har "sin" sida oavsett hur sängen står, men inte vi.. eller jo, min sida är sidan närmst dörren. Under tiden vi bott här i lägenheten har vi alltid sovt på vår egna sida. I natt sov han på min sida och jag på hans... Det kändes lite ovanligt. Det var inget som bestämdes utan när jag dragit ett varv och släkt och stängt av allt så låg han på min sida och jag la mig på hans sida. Sen blev det bara så att vi somnade...

Nu är det snart dags för frukost nummer två. Jag åt min gröt vid 11 och nu ska Patrik äta så jag tänkte göra honom sällskap. Det är mysigt med slappa lördagar.

Ha en bra dag!

Städa/inte städa?

Det är frågan.

JAg borde egentligen dra ett varv med dammsugaren, ett varv med moppen och ett varv med dammtrasan. Då lär jag nog få upp värmen. Lägenheten är ju inte så stor så egentligen tar det inte allt för lång tid heller, men det som skulle behövas göras först är att tvätta. Hela sovrummet är översvämmat med smutstvätt. Fy fan vad jag vill ha en egen tvättmaskin (eller i dessa kyliga tider) en i samma hus man bor i). Vår tvättstuga är ett eget hus på gården, så man måste ut och in och in och ut när man ska tvätta. Dock är det inte 22 grader kallt idag, men det är nog så kallt.

Just nu lockar en kopp hett te, en filt och några avsnitt av Sex and the city mer... Kan bli lite städning på eftermiddagen i stället... perhaps.

Jo, jag har träningsvärk idag. Mest i biceps och rumpa. Lite sugen på att dra och springa lite på löpbandet, men också på en vilodag idag och i morgon och se gå på bodystep på söndag. Vi får se vad som faller mig in.

Nu te, filt och DVD!

Vill ha!!

Den här hänger på gymmet! Jag vill ha den. Synd bara att den kostar 499:-




Kyla?

22 grader kallt tycker jag är för mycket. Jag frös som fan när det var 18 minus, tycker det är onödigt att det ska krypa ännu lägre ner... Det är drygt att skrapa både utsidan och insidan på vindrutan på bilen...

Det var tydligen strömavbrott i hela Ösd, till och med ut till Brunflo om inte mer... Nån transformator nånstans inte pajjade, vad jag förstod av ryktena i omklädningsrummet på gymmet. Där blev det som sagt ett Step-intervall pass, inte i omklädningsrummet, men i salen på gymmet. Jobbigt som fan. Var redigt pepp på förmiddagen, men lite si sådär avslagen på eftermiddagen, men ett helt ok pass. Det var dock omöjligt att få ett felfritt varv av koreografin. Den var inte svår men den ville inte fastna i mitt huvud.. tror jag måste börja dansa igen. Måste träna mina koreografi-celler lite.

I morgon blir det nog lite städdag. Behövs verkligen. Eller det som verkligen, verkligen behövs göras är att tvätta. Men nu, i 22 graders kyla är det inte kul att springa fram och tillbaka till tvättstugan. Gaah, jag vill ha en egen tvättmaskin. Och diskmaskin... Mycket vill ha mer. För typ ett år sen var jag mer än nöjd med en egen lägenhet, nu räcker inte det, hehe.

Jag vill kolla på film. Ska se om jag kan övertala mannen jag bor med. Han sitter och spelar just nu - kan bli lite svår. Ännu ett rekord som ska slås :)

Huvudvärken ville inte ge sig - morr!

Strömavbrott

Hade nyss strömavbrott. Man inser då hur beroende man är av el. Låg i soffan och kollade på Sex and the city när allt la av. Jahapp, tänkte jag. Jag går väl och lagar mat i stället. Nej, men det går ju inte... Jag kunde inte slösurfa heller för att få tiden att gå.. men jag kunde kolla lite på artiklarna till c-uppsatsen, för laptopen går ju på batteri. Var int eutan ström särskilt länge. Kanske 15-20 min..

Nu ska jag äta nåt och sen gå en sväng med vovven som jag vaktar.

Ikväll är det träning - förstås! :P

Hundvakt

Vaknade runt nio, men låg och drog  mig till nästan kvart i tio. Då tänkte jag att vovven måste få gå ut och pinka. Drog en vända med honom vid nio-tiden igår  kväll när jag kom hem från träningen så det hade gåått nästan 12 timmar sen han var ute sist. Vandrade upp för att kolla hur många grader det var så jag visste hur mkt kläder jag skulle ha på mig. Vadå pendla? Nu var det helt plötsligt -18 grader. Det var ju fan plus här om dagen. På med massa kläder för en snabb kiss-runda. Mina kinder dog. Och jag som tänkte att han och jag skulle ta en långpromenad lite senare... den planen ligger lite risigt till.

Känner mig redan toktaggad till träning i kväll. Therese och jag bokade ihop oss på Step-intervall i går kväll, chattandes på status-kommentarerna på Facebook! Så ikväll blir det step varvat med styrka. Riktigt skoj. Dock tror jag mina lår inte tycker det. Kettlebells i måndags, träningsvärk fortfarande igår och ett bodystepprogram i princip beståendes av enbart benböj. Igår "slapp" vi  iaf hela programmet, så ingen maglåt och inte heller den avslutande benlåten heller.. så jag borde nog inte klaga, hehe.

Idag blir min tredje dag att skriva kostdagbok inför tisdagens kostregistrering. Tre olika, men vanliga matdagar för mig som jag hoppas Frida får ordning på. Det får hon nog det är ju bara det att jag måste följa det, så det hänger ju på mig i slutändan... typsikt, jag som hoppades på att det skulle trollas lite.. hehe.

Nu känner jag för att lägga mig under filten, ta en kopp te och kolla på en film. Härlig ledig dag!

Ny frisyr

Känns som att allt kretsar kring den stundande kostregistreringen, hehe. Men jag har en grej jag kom på att jag ska göra när jag varit på uppföljningen efter typ 10 v. Jag ska klippa mig. Igår när jag kollade på Oprah var Gwyneth Paltrow där och hade en toksnygg frisyr som jag vill ha. Så här hoppas jag på att se ut nångång i början av april:

Blir jag snygg?

Avslutat T5

Jaha, då var det gjort. Det gick väl ok. Känner att jag borde har klarat den. Känns bara skönt att ha den gjord. På måndag börjar jag sista terminen! Wohoo!

Håller på att samla energi till ikväll då jag ska svetta loss på bodystepen! Träningsvärken är hanterbar och jag är kroppsligt sjukt laddad. Dock är jag rätt tom i huvudet efter tentan... men det hinner ändra sig.

I morgon ska jag vara hundvakt åt Stifler. ska bli skönt att komma ut lite. Rätt dålig på att gå promenader. Speciellt nu när det är så jävla halt.

Nu ska jag ta ett litet mellanmål.

Pluggdag in i det sista

Det är dagen innan tentan och jag känner inte nån direkt ångest. Inte ens när jag trodde att det var en tenta som många kuggade första gången så var jag inte speciellt orolig. Varför? Jag tycker ändå inte att jag har pluggat tokmycket den här perioden, jag känner heller inte att jag är stensäker på alla begrepp men på nåt vis känns det som att kommer kunna ordbajsa mig fram till ett vettigt svar på det jag inte är säker på. Visst kommer jag inte kunna allt, men har jag nånsin kunnat allt inför en tenta..ehh, nej. Artiklarna känner jag heller ingen ångest för. Jag anser mig själv rätt duktig på engelska och i värsta fall finns det finnas lexikon i salen. Det bästa hade ju självklart varit om vi fått ta med oss den man pluggat och kladdat i hemma... men det går ju förstås inte, hehe. Tokigt (som Clara skulle ha sagt) (hmm, ingen av mina läsare har umgåtts tillräckligt med min guddotter för att inse det roliga i den kommentaren - möjligtvis mina systrar som "aldrig" läser min blogg).

Träning? Mina ben sägen nej. Jag har inte dödligt ont men de säger vila. I denna stund tänker jag lyssna på dem, men det är bara eftermiddag och kvällen kan mycket väl bjuda på träning. Dock är det gratisvecka på gymmet och risken att det är fullt är stor. Har bokat in mig på bodystep i morgon kväll, får nog snällt vänta på det passet.

Nu har jag fikat klart, teet är uppdrucket så jag ska återgå en stund till gamla tentor och hoppas på att lugnet inför i morgon håller i sig hela kvällen.

Vill ni hänga med?

Jag funderade på, i denna värld av bloggar, att dokumentera min resa efter kostregistreringen. Jag har reggat en blogg  på blogspot (för att det var lättare att kommentera boggar där då) som jag funderar på att göra till min "träningsblogg". Jag funderar på att "go public" med alla mått och vikt och resultat och maten och träningen osv... Något ni vill läsa? Å andra sidan kommer jag nog göra de mest  för min egen skull. Ha det dokumenterat och den som vill får följa min resa mot, förhoppningnsvis en starkare och hälsosammare kropp.

Nu har jag ätit frukost iaf, gröt med banan. Ska ta tag i begreppen nu som jag tänkte reda ut idag. Fick ju lite rätsida på det igår under seminariet.

Och ja, jag har träningsvärk. Alldeles lagom, men det gör ändå riktigt ont! Jag är inte helt orörlig...

Ha en bra dag!

Seminarie och träning

Den rubriken hade jag tydligen haft förut..

Det blev ett lunchpass med kettlebells. Hårt som fan, men oj så skönt efteråt. I morgon kommer jag nog ha ont i min kropp. Längtar så otrroligt till den 20:e så hela den här tjottaballongen med kosten kommer igång. Nog för att det skulle ta drygt en vecka för henne att fixa programmet så är det ändå igång då. Jag känner nu att jag slarvar så bara för att de kommer styras upp sen när jag varit på kosteregisstreringen. Skärpning redan nu!

Pigg och glad rusade jag till skolan. En halvtimme mellan avslutat pass och seminariestart innebar snabbdusch och en del eftersvettningar, men jag luktade nog inte alltför illa. Seminariet gick väl sådär. Vi hade väl inte fattat allt rätt, och lite förvirring blev det såhär två dagar innan tentan. Men jag känner att jag har rätt så bra koll på artiklarna som är till tentan och i morgon ska jag bara repetera massa begrepp. Känner mig inte alltför orolig.

Jag är lite sugen på att träna också, men vad vet jag inte. Dels är det ett kettlebells-pass halv fem, men det kommer jag väl inte orka. Min kära träningskompis kommer med all säkerhet gå på pumpen och det kommer jag nog heller inte var så sugen på. Eventuellt att jag drar in och kör slut mig på löpbandet. Måste få igång flåset. På onsdag tror jag det bli bodystep i allafalla. Det är ju så ruskigt roligt.


Jag och Sara, klasskamrat, i lördags på utsparken för T6-orna!
Jag är likblek för att Sara har varit till Egypten - fuskis!

Uppe med tuppen

Känns verkligen som det. Inte för att kvart i åtta är en toktidig tid att gå upp. Men har man sovit längre än tio i flera dagar är det toksvårt att komma upp tidigt. Tvingade upp mig idag i ett försök att vända tillbaka dygnet. Klockan var närmare två när jag somnade i natt.. inte bra. Vill få lite pluggning gjord också. Sitter här och surplar kaffe för att väcka kropp, själ och hjärna.

Funderar över dagens träning. Ett alternativ är att hoppas att jag kan hinna med bodystepen kl 16.30, men gör jag inte det så skulle jag vilja gå på lunchpasset kl 12 (och det är ju lite svårt att ta efter kl halv fem). Ett annat alternativ  är att träna själv efter att seminariet är klart eller gå på typ bodybalance som börjar halv sex... vi får se hur det går. Ett annat alternativ är ju att träna själv nu på förmiddagen så har man den biten gjord... gahh, inte lätt det här, hehe.

Nu ska jag surpla vidare och läsa den underbara kvantitativa artikeln:)

God morgon!

Drama på gymmet

Idag var jag till gymmet för att medverka på ett pass som skulle filmas för att instruktören sen skall kunna skicka in den och få ut en licens. Vi startade efter sista passet slutat och skulle bli kvar en halvtimme efter stängning. Ägaren låste och larmade per atomatik när hon gick vid 18 och när vi kom ut ur salen började så klart larmet pipa. De ringde till ägaren som gav koden så larmet slutade, men vad som sedan visade sig var att hon även låst in oss. Vi kunde inte ta oss  ut därifrån... Hon fick snällt komma ner och låsa ut oss.. ingen större fara skedd men ändå lite drama, hehe..

Passet gick bra och var lika svettigt som vanligt. Men det märks  när det inte är så många i salen. Man bli riktigt taggad när det är fullt hus. Vilket det kommer vara den kommande veckan då det är gratis-vecka. Kul med nya medlemmar men ett helvete när det är så trångt...

Bokade som sagt kostregistreringen till den 20:e och fick i dag lite papper som jag ska fylla i. Ska även föra kostdagbok i tre dagar. Jag misstänker att jag äter för lite, lite för oregelbundet och för lite protein. Återkommer med expertutlåtandet senare. Skulle ta en vecka att utforma kostprogramet sedan, så jag bara väntar och väntar.

Nu kanske man ska gå och lägga sig.. har inte varit de tidigaste kvällarna den här veckan..

Lördag kväll

Vid halv sju var jag inte så laddad att åka in till stan och gå på en utspark för T6orna. Men jag hade sagt att jag skulle komma så då gjorde jag som jag sa, och det var nog bra att ha en rätt taskig inställning - det blir ju oftast bara roligare än man tänkt sig.

Kvällen var riktigt trevlig, god mat och de tog lekarna på så mycket allvar som behövdes. Jag körde in för jag orkade inte pussla med bussar och sånt så jag var nykter. En klasskamrat skulle upp och jobba idag så vi for vid typ halv tolv kanske. Då hade "nattklubben" dragit igång...

Idag ska jag försöka plugga lite mer, borde åka och skriva ut artikeln som ska vara på tentan... men jag ska in och träna på eftermiddagen så jag kanske borde ta det då...

Nu ska jag iaf borsta tänderna!

Träningsvärk!

Äntligen! Som jag har längtat. Det är inte mycket men det känns att jag har rört på mig. Lite i axlarna, i rumpan och rygg och mage. Sweet! I morgon blir det nog bodystep igen då instruktören ville filma sin licensvideo... klart man ställer upp:)

Nu ska jag äta gröt. Tog en riktigt rejäl sovmorgon. Har legat vaken den sista timmen men orkade inte gå upp...

Sen måste man väl plugga lite också... trist men sant.

Ikväll ska jag på T6:ornas utspark på O'Learys. Käka mat och umgås. Blir en kort kväll för mig då jag egentligen inte var speciellt sugen. Men mann måste ju ställa upp. Vi vill ju ha en vettig utspark sen när vi slutar.. om bara några månader :)

Som sagt, gröt!

Herrejävlar vad skönt

Vilken urladdning. Känns som jag legat på soffan de senaste tre veckorna. Nu är jag äntligen igång. Boka in min kostregistrering den 20:e jan (första tillgänliga tiden, synd att det inte var tidigare). Sen studsade jag asset av mig på bodystepen. Var ju betydligt tyngre än vanligt, men faktiskt inte fullt så tungt som jag hade räknat med innan. Men oj vad skönt att få riktigt svettas och bli trött. Ingen hosta  så förkylningen är förhoppningsvis väck... bara inte Patrik smittar om mig vill säga.

Idag ska vi käka kebab, hemmakebab, inte köpt kebab. Den tycker jag inte om plus att den är en aning onyttigare. plus att här får man ha på vad man vill osv... men först ska jag duscha. Sweet.

Sitter och ler. Känns konstigt:)  Men jag upplever väl någon form av eufori antar jag.. Johanna is back on track.

Good night!

Idag då?

Kan jag få träna idag då? Ingen huvudvärk än så länge iaf. Sitter och äter lite fil och dricker te. Tror jag ska gå tillbaka till min kära gröt. Man bli så jävla kall av filen, hehe. Ska göra ett ärende på stan idag också, och en sväng på skolan för att skriva ut gamla tentor.. Sen ska jag väl plugga en stund... jättekul...

Nu vet jag inte vad jag ska göra.... borsta tänderna?

Första riktiga skoldagen det här året

Heldag på skolan. Otroligt tråkig datalab på förmiddagen och ett helt ok, rätt givande artikelseminarie på eftermiddagen. Märks att man inte är van med skolan, fick ont i huvudet som än inte har gått bort - trots lite för mycket ASA på kort tid :)

Tänkte ju avverka årets första träningspass ikväll, mjukstart med bodybalance. Avbokade min plats för att avvakta och se om huvuudvärken tänkte ge sig. Potatisen står på spisen och kokar, det kanske bara är lite mat som behövs. Inte för att jag är så dödligt hungrig. Var förresten in på gymmet en snabbis och tänkte boka tid för kostregistreringen, men ägarna var inte där och hade heller inte satt upp tider så det får vänta. Blev hänvisad att komma tillbaka på fredag, det tänker jag göra. För då tänkte jag ta ut mig på bodystepen. Jag är så jävla redo att sätta igång med träningen. Det var ju inte meningen att det skulle bli ett uppehåll och speciellt inte så här långt uppehåll, så nu jävlar är det dags att komma igång. Beach 2009 - here I come!

Kan nån trolla? Ta bort min huvudvärk isf! Tack på förhand!

Årets första pluggdag

Idag har jag haft näsan i böckerna ett litet tag. Började dagen med en kort promenad. Det var rätt kallt och jag vaknade sent, så det fick bli en snabbis så jag kunde börja plugga. but where to start? Jag vet inte i vilken ände jag ska börja. I natt när jag inte kunde sova så läste jag artikeln och strö över lite och sånt. Så jag tänkte att jag skulle kolla vilka frågor på artiklarna som fanns på gamla tentor. Hittade dom inte. Jag minns att jag hade kollat på en tenta men jag kunde inte komma på var jag hittade den. Tillslut så fann jag dom och nu ligger de säkert på min hårddisk. I morgon ska jag skriva ut dom. Tycker det är lättare när man har dom på papper och kan kladda runt frågorna.

Patrik och Jocke tänkte åka och spela dansmatta men det var stängt, så patrik fick hänga på mig och handla och nu är äntligen kylen full. Kycklingfiléer står i micron på tining och det ska blli nån sörja med wok-grönsaker. Gott gott.

I morgon ska vi finslipa på grupparbetet och sen skicka in det. Jag ska även skriva ut gamla tentor och uppgiften till datalab samt det kvantitativa analysseminariet på onsdag. Sen  på eftermiddagen ska jag med till Stugun för att hämta jennifers bil som vi ska låna medan hon är i Skåne..sweet.

Nu ska jag laga mat. God kväll.

Drygt

Det kryper i kroppen.

Jag vill träna.

Ta bort min förkylning!

De ringde i morse och frågade om jag kunde jobba, typiskt att jag är sjuk. Jag behöver alla pengar jag kan få!

Nytt år

Börjar året riktigt slappt. Har inte gjort nåt vettigt alls idag. Började med att kolla på massa Friends-avsnitt på tv. Och nu sitter vi och spelar Heroes of Might and Magic.

I morgon tänkte jag plugga lite när Patrik är på jobbet. Synd att man är förkyld annars hade årets första träningspass blivit av... det får snällt vänta.

Gott nytt!

Gott Nytt År!



2009 kommer bli better than ever!

RSS 2.0