I morgon gäller det...

Hoppas alla timmar på skolan pays off. Jag vill verkligen klara den här tentan. Det vore så jävla skönt. Efter den ska jag kuta på stan och köpa lite julklappar. Varför är jag alltid ute i sista minuten? I år har jag vetat länge vad jag ska köpa till folk och ändå blir det i sista minuten... skäms på mig!

Jag är lite nervös för min katt som ska åka tåg i fem timma i morgon. Hoppas hon inte kissar så det luktar tok illa i hela vagnen, eller sitter och skriker och tycker synd om sig själv hela resan:) Vi har ju tryckt in henne i buren nån gång så det blir ju inte första gången hon är där inne. Men hon har ju inte varit där allt för länge. Skönt att mamma och pappa ska komma och hämta oss så vi slipper vänta på buss och sånt.

Jag vill inte riktigt gå och lägga mig och sova, för då är det ju imorgon när jag vaknar och då måste jag skriva tenta :P Men jag måste nog krypa till kojs snart så jag inte är allt för trött i morgon...

Önska mig lycka till. God Jul. Puss!

Pluggat...som vanligt!

Det är typ det mina dagar består av. Men nu känns det som det börjar ge resultat. Bara imorgon kvar, sen är det tentadag, så det är bäst att allt fastnar. Idag satt vi och diskutera och redde ut saker kring gamla tentors frågor. Vi var så inne i det där att vi glömde bort tiden (vi är rätt noga med att gå och äta vid tolv typ), vi gick och åt vid kvart över ett...

Det känns i kroppen att man är igång hela tiden. Idag valde jag att inte träna, skulle blivit min sjätte dag i rad. Kände att jag kanske ska spara min kropp så jag inte kollapsar sen efter tentan när jag slappnar av. Brukar ju bli sjuk i samband med tentor. Är jag inte sjuk på tentan får jag antingen migrän eller blir förkyld under eller efter:) Får hoppas att jag håller mig frisk den här gången. Så man inte är helt däckad på julafton!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Tror jag ska gå igenom blodtransfusion och sen göra en tenta få se hur mycket jag egentligen kan:)

Håll tummarna för mig på fredag!

Uppdatering!!

Nu var det ett litet tag sen sist. Jag lever och andas.

Sitter mest på skolan hela dagarna och läser till tentan. Tränar i princip varje dag så man får nåt avbrott i pluggandet. Skrev klart individuella uppgiften igår kväll och skickade in den kvart i tolv. inlämningsdagen var igår så den kom iaf in på rätt dag.

Nu är jag mätt och belåten. Ska snart kasta mig i duschen. Blev å sugen på varm choklad när vi satt och väntade innan vi gick till bussen så jag funderar på att fixa en kopp sen:)

Snar ska jag hem till Heby :D

Lite trött

Idag var jag inte lika motiverad när jag satt och pluggade. Först hade jag svårt att komma ur sängen i morse. Kom iväg till skolan vid halv tio. Satt i ett grupprum och läste och skrev. Sen vid tjugo i tolv traskade jag till gymmet och gick på Step/Bål. Tror jag har fått bättre kondis och styrka för jag orkade betydligt mer än sist jag gick på det passet :) Det var riktigt skoj.

Sen gick jag tillbaka till skolan och åt min lunch sen började jag läsa igen. Blev bara tröttare och tröttare. I stället för att halvläsa det jag skulle igenom så lutade jag mig en stund. Somnade väl inte riktigt men slappnade av helt, blev lite piggare. Läste en stund till, sen vandrade jag ner på stan. Postade julkort, köpte linskoppar och mat. Sen när jag stod och väntade på bussen kom en tjej ut ur Mittpunkten (Systembolgsdörren) och gick ganska snabbt. Efter henne kom två killar i röda t-shirtar och efter dom kom en kille till. Han skrek nåt om "jävla horungar" och "låt vfaioopaiejkg vara". Fattade ingen ting. När alla sprungit förbi mig stannade de och han som kom sist hotade att sticka kniv i dem.. De röda killarna sprang iväg... Har ingen aning om vad det handlade om, om sista killen och första tjejen härde ihop, om de röda killarna jobbar nånstand i Mittpunkten... LIte småläskigt var det. Sen blir jag ju så sjukt nyfiken... jag vill ju veta vad som stod på. Men men, jag förblir ovetande!

God mat idag i alla fall. Kött med klyftpotatis och bea-sås. Var sjukt länge sen vi åt det så det är nog riktigt gott. Förrut åt vi klyftpotatis och bea (med varierande tillbehör) rätt ofta. Men nu ska det bli gott att återuppliva maträtten.

Patrik är kvar på jobbet och spelar Guitar Hero med jobbarkompisarna så jag tänkte starta upp det individuella arbetet. Om jag skulle lyckas att bli riktigt effektiv så kanske jag blir klar idag. Då ska jag in och träna i morrn och sitta på skolan en sväng.

Nu, skriva, skriva, skriva!

Glasögonorm!

Så här ser jag ut i mina nya glasögon. Tog bilden när jag satt i biblioteket och plugga idag:) Manmåste ju få ta en paus också...


Vad tycker ni? Hoven är framtagen... fiskar komplimanger..:P

Fika?

Ja, alltså igår när vi skulle träffas och fika så hade vi med oss russin, mandlar, pepparkakor och lussebullar. Men ingen hade med sig glögg. Vi tvistade lite om det i tisdags och tydligen kom vi inte överrens om vem som skulle ta med det... men det gick bra ändå.

Redovisningen gick bra igår också. Nu är det bara den jävla individuella uppgiften kvar, sen är kursen klar. Tog de här bilderna från fönstret när vi hade redovisat:


Ser så himla härligt ut. Frösöbacken som skymtar på andra bilden.

Idag har jag setat i biblioteket och pluggat mest hela dagen. Har väl gått sådär. Jag börjar tappa koncentrationen. Inte lika laddad längre. Och så tänker jag mer på individuella uppgiften också som jag tänkte göra på lördag.

Blev ingen träning igår eller idag. Men i morgon ska jag på Step/Bål kl 12. Det var ett tag sen sist. Lite spänningsmoment också eftersom det inte stod nån instruktör till passet. Spännande vem det blir.

Nu ska jag och patrik käka mat. Sen vill jag nästan se en film. Men Jocke skulle komma hit sp vi får se hur det blir.

Ha det!

Idag, äntligen..

..kom glasögonen. Jippie.

Var i till skolan idag och gjorde det sista på grupparbetet. Skrev referenslista och sånt. Vi hade bestämt att vi skulle ta med fika, men det var ingen som kom ihåg det. Så vi ska ta med i morgon och träffas innan redovisningen. Mums. Glögg och lussebullar.

Satt en stund med Hanna på eftermiddagen och pluggade. Sen gick vi och tränade. Vi lunch kände jag att huvudvärk var på väg och strax efter träningen kom migränkänningarna. Kom hem och spruta i mig medicin. Somnade i vår, inte allt för sköna, fåtölj... Sen lagade jag mat, vi åt och nu sitter jag här. Lite mindre huvudvärk men känner mig fortfarande sliten. Få se hur jag känner mig i morgon. Kanske får bli vilodag. Annars är Muskel är jävligt roligt pass.

Tror jag ska krypa till kojs. Sova ut lite.

God natt.

Plugg, plugg, plugg

Idag kom jag till skolan vid kvart över nio, satt i bilbliteket och skrev om ortopedi. Sedan vid 12 gick jag och Hanna och pumpade. Jobbigt, men skönt efteråt. Har inte riktigt lärt mig vilka vikter jag ska lägga på olika övningar än. Rygg och bröst kommer jag ha ont i i morgon iaf, det kan jag känna redan nu.
   Sen tillbaka till skolan och fortsätta. Satt till typ 16, då tröttnade jag. Gick ner på stan köpte ett par nya vantar...


Sen åkte jag till Patrik för vi skulel gå på Willys och handla men han fick jobba över så jag gick och handlade lite själv. Men sen möttes vi igen vid busshållplatsen.

Hem - laga mat - äta mat - lite plugg - Cityakuten - lite mer plugg - sängen... Det var min eftermiddag/kväll!

God kväll!

Söndagkväll

Veckan har väl varit helt ok. Fått rätt så mycket gjort på pluggningsfronten. Hade ju dock hoppats att det hade blivit mer gjort. Tränade idag efter vi suttit på skolan ett tag. Som sagt, fjärde gången den här veckan. Stolt!

I morgon ska vi sitta i bibliotektet och sen kanske gå och pumpa på lunchen. På torsdagmorgon skulle de ha luciaspinning, det lät så himla mysigt. Tror jag ska gå på det. Men de skulle ha luciapump på eftermiddagen också, det lät också mysigt. Vill typ gå på båda tv.. få se om jag orkar:)

Blir lite sen middag idag, men det gör inget. Är hungrig som fan. Snart ska vi äta.

Kanske pluggar lite mer i kväll, iaf organiserar inför morgondagen.

Ha det!

Natt

Nu ska man egentligen sova. Men när man ska vara trött då är jag inte det... omvänt:( I morgon ska jag till skolan en sväng och plugga. Hanna skulle också dit, sen skulel vi på Body Balance. Skönt. Har varit farligt duktig den här veckan och tränat tre gånger redan. Ett litet rekord sen jag flytta upp hit. Fyra ggr på en vecka.

Iaf, det här med pluggandet. Avslutade en del idag och började på en ny nu ikväll när jag skulle gå och lägga mig. I hopp om att jag skulle bli trött och somna, men det har jag inte blivit än. Jag är lite trött i huvudet så inget fastnar mer, därför slutade jag plugga. Kanske ska leta reda på en skönlitterär bok och komma bort lite, då brukar man bli trött.

Japp, nu ger jag sängen ett nutt försök. God natt.

Ps. Väntar fortarande på mina glasögon. Ds

Död

Jag känner mig mer eller mindre så.. Var på pump idag vid 12. Tredje dagen i rad jag tränar nu. Det känns. Därför blir det vilodagar nu fre och lör. Tror jag ska på Body Balance på söndag. Hannas förslag om att sitta på skolan och läsa fram tills passet börjar, och ha passet som ett mål, lät riktigt bra. Just nu ser det ut som att min söndag kommer se ut så. :)

Det roliga på passet idag var att instruktören sa att "ja, men ni är ju inbitna pumpare så vi kör på" Jo, visst tänkte jag. Jag har aldrig gått på pump här, men visst hängde jag på. Dock inte med samma rutin som de andra... men det var ju första gången så! Nu gav jag mig fan på magövningen iaf. Jag ska inte mesa bara för att det gör ont. Då blir man inte starkare...

Gjorde en god kasslergryta till middag. Hoppades på att jag skulle få lite lunch i morrn med den fösvann helt. Tur att det står en låda i frysen som jag kan ta. Bokade rum på sklan som jag ska sitta och plugga i. Måste verkligen läsa nu så allt fastnar.

Glasögonen kom inte odag heller :(

Nu är jag trött.... och törstig. God natt!

Efter Muskel

Ja, jag var taggad att träna hela dagen, men så fort vi började med benböjen försvann all energi men jag jobbade på rätt ok ändå. Har fortfarande inga magmuskler och de övningarna suger jag på. Samma sak med triceps. Rygg och ben är rätt ok. Men det beror nog mest på all ridning i mina dagar:)

Nu har jag smällt i mig mina två chokladkalenderchokladbitar. Vi åt blodpudding till middag idag. Rätt ok om man bortser från sylten. Mycket socker. Sen är jag lite störd och vill ha jordgubbssylt till och inte lingon. Det blev så en dag när vi inte hade nå lingonsylt kvar hemma utan det enda som fanns var jordgubbssylt. Nu är det det enda som duger:)

Tänkte försöka gå på Pump i morrn kl 12, om jag kan gå vill säga. Allt beror på hur mycket träningsvärk jag har. Ska försöka hinna läsa en hel del också. Fick reda på att det kommer vara en timme extra på omtentan. Då gäller det att man kan allt och kan utnyttja tiden och skriva så pennan glöder.

Undra vad man ska hitta på nu. Patrik spelar så tvn är upptagen... Aja, jag hittar väl på nåt.

God kväll!

Muskel

Ikväll blir det hårdträning. Jag ska fan ge allt. Igår var jag på Body Balance och hade bestämt mig för att jag fan skulle ta i. Och det gjorde jag. Jobbigt, men skönt efteråt. Inte sån smärtsam träningsvärk idag men det känns i kroppen att jag gjort något. Det är skönt. Tänkte att jag skulle träna i morgon vid 12 också, men vi får se om jag kan gå först :P

Var uppe med tuppen igår också. Hade lite kvar att tvätta och så ville jag ha det avklarat på morgonen. Pilla påminnde mig om att det skulle serveras smörgåstårta i L-huset kl 12. Velade fram och tillbaka om jag skulle åka in, men till slut packade jag väskan och for in. Åt mycket god smörgåstårta och sen satt jag och läste en stund innan jag gick och tränade.

Nu håller jag på att installera ett program så jag kan föra över bilder och musik till och från min mobil. Jag tog ju såklart kort på smörgårtårtan och tänkte lägga upp den så ni får se. Visst är den stor....image2

Nu ska jag äta lunch. Hade inte tackat nej till en till bit av tårtan, men får bli rester från igår.

Tjing

Uppe med tuppen

Att gå upp klockan sju en måndagmorgon är väl inte hela världen. Har nyss varit och stoppat i två maskiner tvätt. hade egentligen bokat tid 11-15, men kom på vid sju igår kväll att jag har tentagenomgång på eftermiddagen och börjar mitt i min tvättitd. Så jag fick traska ut och hoppas på att morgontiden inte var tagen. Tror inte människorna i det här området är så benägna att tvätta klockan 7 på morgonen. Båda tvättstugorna var tomma:) Lite skönt att komma upp tidigt då vi sov så jävla länge i helgen.

Ska försöka ta tag i pluggandet den här veckan. Sen måste jag starta upp min individuella uppgift, som jag fortfarande inte riktigt fattar.. men det löser sig.

Hade tänkt att jag skulle äta frukost efter jag fixat tvätten, men jag är inte hungrig än, så jag får hitta på nåt annat. (Hehe, mitt i meningen kom jag på att julkalendern gick, missade några minuter i början men nu har jag sett första avsnittet)

Nu frukost. Ha en bra dag!

Första advent

Fortfarande inte hittat linsbehållaren. Gaah. Köpte ganska nyss ny linsvätska, annars hade jag kunnat stått ut ett tag med äggkopparna. Men jag får väl pallra mig till optikerna och köpa nån lite flaska bara för att få en behållare.

Idag har det verkligen varit söndag - vilodag. Sov sjuuukt länge, frukost vid datorn när vi spela, rester från gårdagen, film och nu..ja, veckans dusch ska avverkas. Så man luktar lite gott till veckan. Är iofs ledig hela veckan men man kan väl vara snäll mot omgivningen.

Jag kan inte nog tjata om hur jag längtar efter soffan. Men nu är det faktiskt december så det är inte så jävla långt kvar. Hoppas de har lärt sig en läxa...

Som sagt, duschen. Simma lugnt!

Määäääääääätt

Känner att magen står i fyra hörn. Shit vad mätt jag är. Klarade av att göra Kenyagryta på feeling. Orkade inte ringa svärmor, för då hade hon säkert sagt nått som skulle vara i som jag hade glömt att köpa. Men det blev gott ändå, även om jag nu råkat glömma en ingrediens.

Emelie, sen sist hon slog ner den under badkaret har jag alltid slängt ner den i nässesären. Men igår måste jag ha missat det. har inte hittat den än..:/ Får ta ett krafttag sen nångång när man inte lider av paltkoma.

Öppnade lucka ett på båda våra chokladkalendrar. Jag köpte en varsin till oss, drygt en vecka senare får vi en varsin av svärmor. Det blir mycket choklad fram till jul:)

Har hittat en digitalkamera jag vill ha! Kul att ha lite bilder på folk och händelser. Nu har vi ju en kamera att dela på och den saknar laddningskabel så den gör ingen nytta. Sen vill man ju ha en egen. Ska nog ta och spara ihop till en digitalkamera.

På måndag får vi tillbaka tentan. Jag vet att jag inte har klarat den och är mer än förberedd på att skriva omtenta, men det är ändå nervöst att få tillbaka den. På tisdag tänkte jag gå på Body Balance. Det är en rätt mysig träningsfort, dock inte mindre jobbig och krävande. Sist var jag så trött att jag nästan somnade på slutet under avslappningen :)

I morgon är det första advent. Tyvärr har vi ingen ljusstake med stearinljus att tända, men vi kan nog ha julmys ändå.

Hejsvejs

Lördag

Gick upp nyss. Känner mig trött som en gris. Måste ha sovit för mycket. Kom hem typ kvart i tolv igår pga att vi läste busstidtabellen lite slarvigt. 22.45 skulle en buss gå. Men den hade bytt nummer och skulle gå en liten annan väg, men det läste vi ju så klart inte. Sen skulle det gå en 23.15 men det gick bara mån-tors. Till slut hittade vi "nattbuss" (går samma sträcka som nattbussen men ingen natttaxa, wohoo). Den gick 23.15. Eftersom den gick runt i princip hela stan, fram och tillbaka så tog det närmare en halvtimme att komma hem. Kanske inte hela världen - om man inte är kissnödig... hehe.

Väl hemma så är inte "eländet" slut. Min katt är väldigt förtjust i min linsbehållare. hon har "haft bort" den en gång tidigare, men då förstod jag att hon slagit in den under badkaret. Men igår... då hittade jag den fan inte alls. Den är puts väck. Till slut vart jag så le på att leta (man kan ju inte stöka runt så mycket kl tolv på natten) så jag tog två äggkoppar, tog ur linserna och gick och la mig. De måste ju finnas nånstans i lägenheten. Får vända upp och ner på stället.

Nu ska jag nog ta och äta nåt. Ha en fortsatt bra dag. Kram!

RSS 2.0