Nytränad

Har nyss kommit hem från ett pass Body Step. Cyklade dit och hem. Kände inte riktigt att jag kunde ta i och nu känns det som att det är lite huvudvärk på väg, trots att jag druckit som ett as. Och middag åt jag innan jag for och träna, så det känns som att det inte ska fattas nåt. Well well, vi får se hur det går.

Ska duscha snart hade jag tänkt. Ska bara torka lite så jag inte eftersvettas.

Patrik sitter och spelar Rock Band som han fick hem idag. Det är som SingStar och GuitarHero tillsammans, plus att man spelar trummor. Är nog riktigt roligt!

Imorgon Heby, nu duschen!

Ha en trevlig valborg!

95:-

Jag tänkte ju åka hem till mamma och pappa i morgon. Skulle kolla sista-minuten-biljetter och beställa, men ser då att det inte finns några sista minuten. Börjar nästan gråta då jag inser att det kommer bli APDYRT då det är x2000-tåg. Kollar sista minuten idag för att kanske åka idag för att spara pengar. Funderar lite då det går tåg idag kl 10.54 och 17.07 för 212:-. Sen tänkte jag bara att jag skulle kolla vad en vanlig biljett skulle gå för i morgon. LYCKA!! Kl. 13.50 går ett x2000 som kostar endast 95:-. Jag slog till direkt! Jag har aldrig under de fem år jag och Patrik varit tillsammans åkt mellan Östesund och Uppsala så billigt! Sweet.

Snart ska jag bege mig ner mot staden. Tror jag ska stanna till i Torvalla centrum och sola, sen ska jag ner och göra stan lite, kanske svänga förbi gymmet och röra lite på mig. Sen på hemvägen ska jag till Willys och handla lite till middagen. Vi ska göra tonfisksallad. Känns lite somrigt av nån anledning. Synd bara att det inte är soligt! Det regnar ju iaf inte...(ta i trä). :)

Ha en bra dag!

Sliten

Jag känner mig precis som jag trodde efter gårdagens hårdträning. Slut överallt i kroppen, inte bara i benen. Det känns till och med i huvudet. Så idag blir det vilodag med stor V. Ska snart kolla på film och mår inte dåligt av om jag somnar. Mer än välkommet.

Jag har lite beslutsångest över när jag ska åka. Jag skulle lika gärna kunna åka idag eftersom jag är ledig, men jag vill ju umgås lite med sambon också. Så det kanske blir i morgon eller på torsdag. Det är nog inte så många som reser de dagarna due to Valborg. Känner inte mig ett dugg sugen på att hitta på nåt speciellt på Valborg. Blir jag kvar här kanske vi bara lagar god mat och myser. Det jag känner att jag saknar är vårsångerna vi sjöng på kören i gymnasiet. Det var så himla kul på kören. Det längtar jag tillbaka till så jag kan gå av!!

Nu ska jag kolla på en film. Ha en fortsatt bra dag!

Totalt slut - men oj så skönt

Idag känns det som att jag har tränat för hela veckan. Cyklade in till gymmet, lite mer än 8 km, tog två pass (BodyStep - tror jag alrig blivit så svettig någon gång, och Body Balance - det kändes som det har gått framåt, sweet), cyklade hem. Min ben är nu döda. Få se om jag lyckas gå i morgon.

Nu ska jag ringa familjen och snacka skit. Det är allt jag orakr med just nu!

Sweet dreams!

Ledig vecka

Känns hur skönt som helst att ha en ledig vecka. Idag är det fixa-dag. Just nu tvättar jag, sen ska jag låna svärföräldrarnas bil och handla och om jag orkar tänkte jag städa lite.

Ska hinna träna idag också hade jag tänkt. Det ska hinnas med massor idag:)

I morgon är det en vecka tills jag fyller år!! :) Skoj skoj. I helgen ska jag hem till föräldrarna igen. Tänkte jag skulle hinna med att rida en sväng med Lisa också, hoppas på fint väder. Sen är det våryra på fredagen, men det är väl inte så kul längre. Var ju roligare när man var liten. Men det är ju alltid kul när det händer nåt i lilla Heby.

Nu ska jag läsa lite i min bok. Ha en bra dag!

40-årskalas

For till Stugun igår eftermiddag för att vara lite hundvakt. Jocke med flickvän vad med också, lagade kenyagryta, spelade guitar hero och kollade lite på tv. Idag gick jag upp vid kvart över nio, åt gröt, gick ut och gick en sväng, plockade ur diskmaskinen sen gick jag upp och kollade på Scrubs. Då vaknade Patrik. Sen kollade vi på tv, masserade och killade på ryggen, kollade på film... sen ringde svärföräldrarna och berättade att de åkte från Hammarstrand. Så det var att kasta sig ner och skala potatis. Hade marinerat köttet under dagen. Det vankades grillat! Det var hur gott som helt. Kul att träffa Carro igen, var himla länge sen. Hon och pojkvännen får ta och komma över nån gång framöver.

I morgon vet jag inte vad som står på schemat. Är ledig hela nästa vecka så det finns inget att göra. Det enda jag ska göra är att beställa böcker till POP-kursen.

Var ju på Barn- HLR i fredags. Det var intressant. Så nu kan jag hjärt-lungräddning på all storlekar!

Nu vill jag hoppa i säng. God natt!

Komplettering färdig

Idag har jag deklarerat, kompletterat mitt arbete från praktiken, varit och investerat i ett cykellås, tränat BodyBalance och nyss kollat på film med sambon!

Imorgon blir det barn-HLR sen är jag ledig ända till 5 maj! Wohoo! Jag ska cykla till skolan i morgon hade jag tänkt. Det är nästen en mil så det blir lite morgonträning. Men ska inte cykla så fort, då blir jag svettig och äcklig:) Hoppas bara det är fint väder i morgon. Håller tummarna.

Nu tänkte jag krypa till kojs.

God natt med er!

Long time no see...

Ja, det har gått ett tag sen sist. Har hunnit vara både i skåne och uppland sen sist. Ängelholm var jättefint och läkarbesöket gick bra. Det kommer kanske lite bilder däifrån sen, när jag fått dem från svärmor. Sen var det upp till Jämtland, packa om lite och sen till skolan och ha seminarie. Det gick bra det med. Sen ner till mamma och pappa. Helgen var fullpackad med kompisar och släkt. Emelie och Mix på fredagen, och så kom Emma in på ett hörn för att Mix träffade henne på stan. Sen famlij på lördagen när lilla Amanda döptes. Sen Lisa en jättesnabbis på söndagen. Var på kalas för Clara också. Som btw ska få ett syskon i slutet av året. Spännande!! Som mix sa "Du kommer bli värsta supermostern" :) Indeed :P

I måndags var jag nog så stressad som jag någonsin varit. Jag hade ett seminarie att förbereda och inte en bok så långt ögat kunde nå. Tillslut, när jag gick till läraren för att förklara hur det låg till, så fick jag tag på den. Jag fick låna den av läraren. Tack tack. Tyckte dock att det gick helt ok med tanke på den lilla tid jag hade. Fick ett D - wohoo, inte lägsta betyget iaf :)

Idag sov jag lite längre, åt mycket gröt, kollade på program jag missat under veckan, fick min pulsklocka, cyklade till stan och tillbaka och nu sitter jag här. Ska snart hoppa in i duschen, Jocke och Carro kommer och äter här i kväll. Ska väl säkert spela nåt spel också... det blir kul!

Nä, som sagt. Duschen!!

Måndag

Jaha, då var den händelserika veckan igång. Om inte allt för många timmar bär det av mot Ängelholm. Jag blir hämtad här hemma typ 5.10 i morgon bitti. Pappa ska ringa och väcka mig vid halv fem. Det var snällt. har inte packat än, men de är inte så mycket som ska med så det lär inte bli så jobbigt. har ju min vacka röda väska som jag fick i julklapp, men den kommer nog egentligen vara för stor nu, men den är lättsam att ha med så det får bli den.

Lämnade tillbaka en tröja jag beställt från HM idag, den passade inte alls. Sen for jag till Mella och vi satt med fallen fram till 16 då vi begav oss upp till Fristilen för att träna. En kompis till henne hängde på också, det var kul. Vi körde BodyStep. Jag hann vinka till Ebba. Jag stannade kvar och körde BodyBalance också, det var rätt ok. Bortsett från att jag kände att jag inte ätit så bra under dagen. Lite snurrig och knasig i magen. Kunde inte ta i allt jag ville. Då längtade man efter mat kan jag säga...

När jag sen kom hem stod sambon i köket och koka ihop en god rätt. Han lagade köttfärsbiffar med kryddig tomatsås och kroketter. Hur underbart gott som helst!

Nu är jag trött så jag ska nog ta och packa så man hinner få nån sömn.

God natt, vänner!

Jobbigt

När man måste göra skolarbete är det så himla mycket jobbigare. Man kommer på tusen andra saker som man vill/måste göra. Städa, tvätta, laga mat, ta en promenad, träna, sova, spela, kolla på film, ringa till vänner och familj..you name it! Sitter med näsan i författningshandboken och ska komma på vilka lagar som är relevanta till fallen vi fått... lättare sagt än gjort. Men det är bara att bita i och leta, för i morgon ska det vara klart så jag och Mella kan prata ihop oss. Så det är bäst att fortsätta, men jag ville bara ha en liten paus, läsa lite bloggar och uppdatera min. Nu är det gjort så åter till den här

Wish me luck...

Kick

Om man tycker att det är skönt att ligga och sola tror jag det ger samma kick som att träna. Gick iväg och solade en kvart på eftermiddagen och nu känner jag mig upplyft och glad. Kan ha att göra med den lilla promenaden jag fick när jag gick dig och tillbaka, den friska luften jag inandades under tiden och den sköna stunden i solariet. Plus att jag är mätt och belåten :) Hehe.

Åt crabsticks nu till middag, inte enbart det utan pasta och grönsaker. Blev som en pastasallad typ. Crabsticks är så himla gott! Det är nog tur att man inte äter det så ofta. Då uppskattar jag det nog mer.


Det känns verkligen inte som att klockan är typ halv sju. Det är ju så ljust ute. Man får ingen riktig kvällsmys-känsla.. tar ett tag innan den infinner sig. Nu ska jag gå och duscha. Det är skönt!! blött, blött, blött....

Pumba vill också vara med och spela...

image28

Pumba i Patriks knä när han spelar Mario Kart Wii

Sol?

Var fan är våren? Det är mitten av april (typ) och jag är van med snöfria gator. Här är det snö och slask  och usch. Tror jag ska iväg och sola bra för att få känna värme! Blev ingen träning idag. Jag funderade på att fara till gymemt och köra på crosstrainern men kom aldrig upp ur soffan och i kläderna. Det var nog min kropp som sa att jag ska lugna ner mig lite, trots att jag haft två vilodagar den här veckan redan. Men en promenad blir det nog eftersom jag tänkte att jag skulle sola.

Igår köpte Patrik Mario Kart Wii

Det var riktigt kul. Men det är så mycket items som man skickar på varann så det är fan inge skills om man vinner. Det är typ vad man fått för items att skicka på de andra och vad man får på sig själv. Men det är kul ändå! Fick en ratt med till spelet också, ska väl prova och köra med den sen få se hur det går.

Tror det får bli nåt litet mellanmål nu, eller om jag skippar det och tar lunchen på en gång? Hmm, ska känna efter hur hungrig jag är.
 
Sen ska jag sätta igång med hälso- och sjukvårdsrätten så den blir klar i helgen. Jag ställde ju till det för Mella och mig nu när jag ska med till Ängelholm. Men som tur så löste vi det så vi kan sitta på måndag och fixa ihop det. Sen får vi träna på fallen individuellt under tisdag och onsdag. har man nåt att göra på flyget iaf. Vilken hektisk vecka jag har nästa vecka. Ska fara fram och tillbaka över hela Sverige, hinna träffa tre vänner när jag far hem till mamma och pappa, ska på dop och sen treårskalas. Så mycket brukar jag inte hinna med på ett halvår... galet. Men oj så roligt! Längtar!!

Nu, mellis! Puss



Pump

Idag var det helt otroligt en heldag på skolan. Dock började vi nio så lite sovmorgon blev det. Rätt soft dag med föreläsning och kris och konflikter. Tänkte att jag skulle prata om konflikter och konflikthantering på mitt individuella seminarie.

Efter skolan blev det Pump på gymmet. Oj, vad jag inte har styrketränat på läääänge. Svag som en sticka. Men det får det bli ändring på. Tog pump idag mest för att jag inte ville köra spinning då jag anade en början på förkylning igår. Tänkte att det var bäst att hålla pulsen nere.

Nu har jag ätit middag. Blev rester från igår. Mums. Hade köpt en avocado så det blev lite "fest" :) Snart är det Så ska det låta. Sweet!

Nästa helg kommer bli perfekt! Bra att ta ut segern i förskott :P Men jag hinner träffa hela tre kompisar och gå på dop och födelsedagskalas på en och samma helg! Det är inte likt mig! Emelie på fredag förmiddag, sen Mix under resten av dagen.  På lördag är det dop så då hänger jag med familjen. På söndag tänkte jag avverka Lisa innan Claras födelsedagskalas på eftermiddagen! Totally nice! Längtar som en trollunge!

Nu ska jag svulla cashewnötter! Ha en trevlig fredagkväll!

Torsdag

Vaknade med lite ont i halsen. Det var inte motiverande. så det fick bli en vilodag till idag. Hoppas det är över till i morgon för då tänkte jag faktiskt gå på BodyPump. Bygga lite muskler:)

Åkte hem efter föreläsningen, käkade lunch och sen latade jag mig bara. Kollade på tv, satt vid datorn, läste bloggar och lyssnade på musik. Sedan lagade jag fick i ugn med potatismos. Det var gott.

Svärmor ringde och frågade om jag kunde följa henne till Ängelholm nästa vecka. Klart man ställer upp. Blir lite att göra i helgen dock, då vi blir borta tis-ons. Mella och jag ska ha seminare på torsdagen. Så jag tänkte bli klar med det i helgen så vi kan gå igenom det på måndag och så får vi träna själva under tis och ons. Men det går nog bra. Måste prata med Mella om det också, så hon vet det :P Vore en bra idé.

Nu ska jag kolla på So you think you can dance!

Ha det!

...har dansabstinens...

Äntligen!

Nu är det lite stillhet här:) Patrik har haft två spelkompisar här som har tryckt järnet på tangenterna och fingerdansat. lite galet när man vill se på TV och det smattrar som fan. Tur att någon smart själ uppfann hörlurar.


En nyduchad sambo anlände till vardagsrummet och nu är det dags att kolla på Beauty and the Geek. Sen blir det att hoppa i sängen! Sweet. Längtar nästan lite dit, är lite trött!

Sov gott vänner! God natt!

Shopping!

Det gick faktiskt riktigt bra på seminariet idag trots att jag en stund igår kände mig helt ostrukturerad och inte tyckte att vi hade nån speciell ordning på upplägget, men det löste sig. Vi fick till och med preliminärt betyg C (skalan sträcker sig från A-F där F är underkänt och sen från E och uppåt är det olika grader av godkänt, C är rätt ok då). Sen drog vi på stan jag och Mellert, gick på HM, klassisk studentaffär tror jag. Billig och har det mesta. Jag köpte en handväska.


Rätt stor och rätt grön:) Kändes otroligt bra eftersom jag inte köpt en väska på hur länge som helst. Är stolt över hur länge jag har klarat mig.

Sen gick vi hem till Mella och åt och när hon skulle fara hemöver så gick jag till HM igen och köpte en halsduk att matcha med väskan. Så här snygg blev jag:

Emelie, det blev vilodag idag. Nu är jag duktig! Kanske ska iväg och sola i stället. Det snöar ju som fan här... nån form av vår/sommarkänsla måste man få ha!

Vad händer i kväll då? Patrik ska ha hit nån kompis så det blir väl en massa tangenttryckningar när de ska spela StepMania. Annars ska vi kolla på Beauty and the geek senare. Hehe...

Ha en trevlig kväll!



Solat i molnigt väder

Idag for jag till solariumet i vetig tid iaf, nu var det öppet. Så jag låg och njöt i 12 min, det var den rekommenderade tiden för min hudtyp och osolade kropp. Det var skönt och det syns väl lite, lite på bröstet och vid troskanten. Men det krävs nog ett par gånger till för att man inte ska upplevas som blek.

Sen for jag in till stan för att träna. Blev ett BodyStep-pass som var 45 min. Skönt med ett litet kortare pass. Måste nog lägga in en vilodag snart för jag är lite trött i benen. VI får se hur det känns i morgon, jag vill ju så gärna gå på Muskel-passet. Annars har jag tänkt avsätta denna helg för vila. Iaf lördag och söndag. Allt beror på hur man känner sig i kroppen.

Efter passet och dusch gick jag upp på skolan för att kolla om några av de två kursböckerna som ska användas till seminariet i morgon fanns som timlån (man får låna boken ett dygn, ska vara inlämnat kl 10.00 dagen efter). Båda fanns! Lycka! Så jag lånade dem, och nu måste jag komma ihåg att lämna tillbaka dem. Sist jag låna timlån glömde jag bort det och fick 100:- i böter. Denna gång blir det ju 200, så nu gäller det att minnet fungerar!

Jahapp, ska äta nåt nu. Tror det får bli omelett, går fort och är gott... Ska se om det finns nåt hemma som jag har missat.

Ha en mysig kväll!

Dubbelt igår

Det blev dubbelpass igår igen. BodyStep och BodyBalance. Riktigt nice, men jag kände mig helt slu i kroppen hela kvällen sen.. Det skönaste på hela dagen var nog att duscha, för hur svettig blir man inte på ett BodyStep-pass... Mella var med, hoppas hon inte blev avskäckt, kanske man får en träningspolare lite oftare :)

Vi ska fortsätta med vårt grupparbete idag. Ska ta mig till biblioteken och kolla om några böcker är lediga så vi får lite mer kött på benen. I morgon bitti så gäller det! Sen är det över och då ska vi sätta igång med Hälso. och sjukvårdsrätt som ska avverkas den 17:e, sen ska jag till huvudstaden på dop! SKa bli underbart att se systrarna med familjer igen! Var sjuktä länge sen sist. Tror inte jag sett familjen Stockholm sen jul... eller har jag missat nån träff? Aja, det är iaf sjukt länge sen sist och mer än på tiden att vi ses igen! Sen bjuds det ju på smörgåstårta efter själva ceremonin, så  man kan ju verkligen inte klaga! :)

Nu får jag nöja mig med gröt. Men det går jättebra för jag är rätt hungrig! Ska göra ett nytt försök att sola idag, men idag tänker jag inte gå dit innan tio!

Hoppas ni får en bra dag!

Måndag morgon

Jag har redan varit utpå utflykt:) Jag hade tänkt att jag skulle sola idag, kollade tiderna igår när jag var och handlade. Min hjärna var visst inte så bra på det där med siffror. Jag var helt säker på att det öppnade 8.00 så jag cyklade (!!) till Torvalla centrum för att sedan upptäcka att det öppnade tio! Så det var bara att cykla tillbaka. Blev lite svettig för jag hade bulsat på mig massa kläder, det snöar här...och blåser :(

Nu ska jag dammsuga av lite här innan Mella kommer och vi ska fixa till vårt semiarie som är på torsdag. Sen ska vi iväg och träna, både BodyStep och BodyBalance :) Kul med sällskap!!

Nä, dammsugaren var det!

Helg

Idag är det lördag och man har inte lust att göra någonting. Har dock varit iväg på RPM-pass vid halv 11, det var skönt att ha det gjort. Sen for jag och hämta ut de kläder jag beställde från H&M. Jättefina!

Igår köpte jag ToppHälsa-tidningen och fick med en Blossom-tränings-DVD. Provade ett av passen igår, men kommer inte göra om det. Sjukt 80-tal och ur takt... oproffsigt.

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting. Det är skönt att inte behöva göra någonting...

Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag!

Mysig dag...

Trots jävlilgt trist väder - mulet - har jag haft en rätt mysig dag. Först sovjag lite längre då jag insåg att jag skulle hinna med en senare buss för att vi började halv nio, sen en föreläsning som inte var allt för jobbig. Det är bara det att jag blir så trött när jag få sitta still. Sen åkte jag hem på en gång, gjorde omelett och blev mätt. Sen så slumrade jag en stund i soffan. Det var nice. Upp och iväg till stan. Köpte nya träningskläder idag:


De här byxorna, 199:- Stadium och ett rosa linne som var på rea (hittade inte på deras hemsida)

Patrik och jag har börjat kolla på en ny säsong av Beauty and the Geek, av nån anledning tycker jag att det är så jävla kul att titta på. Lite annorlunda.

Var på BodyBalance idag. Det gick bra trots min enorma träningsvärk i ryggen. Riktigt skönt att sträcka ut lite här och var. Det var väl det som behövdes. Köpte ToppHälsa idag, fick en DVD med Blossom. Tänkte väl att jag skulle prova den nån dag i helgen. Är inte så duktig på att träna hemma (skaffade mig en pilates-DVD förut), men det kanske går bättre den här gången.

God natt alla.

Muskel

Idag blev det ett muskelpass. Har redan ont i armar och ben så vi får se om jag kan gå i morgon. Blir spännande när jag ska sätta in linserna:)

Gör lite ont att sitta inne på föreläsningar nu när det är så fint väder. Man vill ju bara ut.

Nu ska jag kolla klart på So you think you can dance!

Go kväll!

Vårdag

Det har varit en riktig vårdag idag. Solen har lyst hela dagen och det har varit riktigt varm. Hur härligt som helst. Idag fick det bli vila från träningen när jag insåg att jag tränat 9 dagar i rad och två av dem har det varit två pass på. Så - vila!
Idag har jag klippt mig. Tog rätt mycket faktiskt. Är lite längre än till axlarna. Blev jättenöjd. Ska väl försöka få till ett kort på nåt sätt. Måste skaffa mig en digitalkamera....

Usch, har lite ont i huvudet. Ska nog försöka att komma i säng tidigt. Patrik har somnat på soffan. Kanske ska få med mig honom till sängen så vi får sova lite.

God natt!

RSS 2.0