Söndag

Har varit lite flitig idag. Läst lite och sovit lite och kollat på tv lite:) En halvslapp söndag. I morgon tänkte jag åka på skolan och plugga. Tror det blir mer gjort då när inte nån tv, soffa eller dator stör mig.

Jag tror även att vi beger oss till Östersundsbostäder och tackar ja till lägenheten. Blir det inte mycket som ska fixas eller så, så ser det ut som att vi flyttar till helgen. Fan, vad jag längtar.

Patrik kom hem i dag. Han har varit med sin pappa på konsert i Stockholm. I morgon börjar han jobba. Kul, kul, kul.

Nu vill jag krypa ner i sängen och kolla på en film men min soon to be "real" sambo! :)

God natt mitt folk!

Pluggar

Ja, det märks väl hur bra det går? Men jag har faktiskt avklarat ett litet område så jag är inte helt värdelös. Ska nog ta och få i mig lite mat och sen sätta igång med pluggandet igen. Bäst att passa på nu när man är ensam och har lugn och ro.

Shiiit, jag längtar som fan till min lägenhet. Blev ju så sjuk ttaggad igår när Mella fick flytt in! Och att jag då faktiskt kan ta pass på gymmet. Jippie, äntligen kommer jag komma igång på rikigt!

Just ja, mat var det. Kurrikurri i magen. Tjing.

Helg

Jaha, världens tråkigaste föreläsning idag. Gick innan den slutade. Hjälpte Mella att flytta in i lägenheten. Så glad för din skull! Hoppas du kommer trivas, det är jag övertygad om.

Svärmor pratade med bovärden idag. Alla badrum i området ska göras om lite senare framöver. Låter finemang. Och Patrik har fått lönebesked. Vi kommer tacka ja till lägenheten! Jag kan inte längta mer efter att få flytta dit. Tror vi kommer trivas där!

Annars då? Jo, helgen har jag avsatt för pluggning. Patrik är bortrest så jag kan riktigt koncentrera mig. Måste repetera allt och trycka in allt i huvudet. Vill verkligen göra bra ifrån mig på duggan vi har på torsdag. Hoppas då på att inte behöva råplugga allt det här igen sen inför tentan utan bara kolla igen det lite.

Nu ska jag hitta igen DVD-dosan som spårlöst försvann igår kväll när jag kolla på film. Tänkte fortsätta på filmen jag började med. Förhoppningsvis somnar jag rätt tidigt så jag kommer igång tidigt i morgon. Tänkte ändå ägna mig att sova ut i morgon. Var så himla länge sen sist så det vore skönt. Behöver samla lite pluggkrafter ;)

Over and out!

Fin

Lägenheten var helt underbar. Nytapetserat i alla rum utom badrummet. Alla tak var nymålade. Badrummet var under all kritik, men svärmor ska ringa bovärden i morgon. Han har bara telefontid på förmiddagen och då har jag föreläsning, så hon ställer upp. Tack. I övrigt så är det en asfin lägenhet med sjukt mysig läge. Lugnt område, egen altan, ingen insyn i vardagsrummet och sovrummet. Ja, i mitt huvud har vi redan flyttat! :) Ska väl bara höra i mogon vad som kan (ska) göras åt badrummet.

Småshoppade lite idag. Små tavlor, hängare och lite annat smått och gott. Så spännande. Jag har längtat efter det här så länge. Nu vill jag bara köpa en soffa som jag kärat ner mig i!

Hade ju tänkt att plugga idag om vi inte fått lägenhetserbjudande, men jag har ju hela helgen på mig:)

Nu ska jag kolla på film. God natt!

God morgon

Blev inte mycket sovmorgon. Ska strax ringa och kolla om vi får åka in och titta på lägenheten.

Återkommer senare med resultat!

Ha en bra dag!

-------------------------
Lägenheten står tom, vi ska in nu och kolla på den. Spännande!

Andra dagen

Ja, idag har jag haft föreläsning nästan hela dagen. Var inställd på att vi slutade 17 och blev allt annat än sur när det visade sig att hon skulle bli klar innan 15:) Stina var i skolan idag. Jättekul att träffa henne, var väääldigt länge sen sist.

Vi har fått lägenhetserbjudande! Ja, det är sant. Ska ringa i morgon få se om vi kan få gå och kolla. Om det är nåt att bo i. Är iofs i Torvalla, inte den mest attraktiva stadsdelen. Men det är inom stadsbussarna. Då är jag nöjd. Slippa pendla. Flyttar vi dit kanjag faktiskt cykla hem när jag vill! Jippie.

Har hittat en soffa på Jysk jag vill ha. Går på 4200:- men jag vill så gärna ha den. Vore superkul med både lägenhet och en läcker soffa.

Patrik börjar jobba på måndag, så erbjudanet kom mer än lägligt. Nu gör jag iofs som sist. I mitt huvud har jag mer eller mindre redan flyttat in och jag har inte ens sett lägenheten. Hehe. Hoppas fonderna har mycket pengar eller att de inna hade bra smak och inredde fint. Trean vi kollade på i våras var ruskigt äcklig. Men den hade ingen gjort nåt åt sen huset byggdes (1986), men då var ju fonderna fulla med pengar.

Hehe, allt handlade om lägenheten. Men jag har längtat så efter att få eget så det får ni stå ut med. :)

Nu ska jag kurera min huvudvärk. Hajsvajs!

Färsking

Typ. Har bloggat ett tag men dock på VeckoRevyn som kanske inte är det fräckaste. Nu har jag varit tuff och gjort en blogg som blir lite mer allmän, få se om det är några som läser den. Jag och Patrik skulle egentligen programmerat en egen blogg till mig, men det tog alldeles för lång tid och jag fattar ändå ingenting så vi skippade det.

Tar väl ett tag innan man lärt sig stället och fuktionerna men snart ska väl en rolig och innehållsrik blogg ta form. Kan man ju hoppas :)

Välkommen, och trevlig läsning!

RSS 2.0