En vecka kvar

Jaha, då är det snart tenta då. Jag börjar bli lite orolig. Måste ta mig rejält i kragen. Det är ju faktiskt inte så illa att jag inte gjort nånting alla de här veckorna. Men, som alltid, så kan man ju ha gjort mer. Snart ska jag pallra mig hem, städa lite snabbt (min katt tycker om mina blommor och tycker att dom ska ligga på golvet, men det tycker inte jag), sen ska jag läsa lite innan jag far och tränar. Jag har kommit in i hem träningsperiod, hoppas den håller i sig. Tycker det är skitkul. Hinner knappt avsluta ett pass innan jag funderar på vilket pass som blir nästa.

Nej, nu ska jag dra mig hemåt. Hörs.

Pengar

Japp, i morgon kommer de efterlängtade pengarna. Månadshanling för min del. Patrik ska köpa ett par skor han har kärat ner sig i.

Jobbet ringde nyss och frågade om jag hade tid att jobba i kväll. Tyvärr så har jag inte det. Känns som man inte hinner nåt annat än att gå i skolan och plugga. Tränar lite då och då, men inget mer. Hoppas nästa kurs är mindre krävande och att man kan tacka ja om de ringer. För pengar är mer än välkomna :)

Nu ska jag snart upp och få reda på om jag klarade läkemedelstentan. Hoppas på det. Men ett fel är jävligt lätt att få. Håll tummarna.

Over and out.

Tisdag.

Det blir lite luckor i uppdateringen due to no internet. Men det är på väg. Fick brev igår. Ska ta mellan 3-5 v. Så den som väntar på nåt gott.. som det brukar heta. Sitter på skolan nu som vanligt och passar på att kolla allt. Slutade vid 14.30. Skönt med rätt kort dag. I morgon börjar vi 13.15. Får tillbaka läkemedelstentan i morgon. Man fick bara ha ett fel så jag hoppas på att jag inte klantat mig. Kändes ju sjukt bra direkt efteråt, men det skenet kan mycket väl bedra.

Ska träna i morrn hade jag tänkt också. Har fastnat för ett pass på gymmet. "Muskel", sjukt roligt. Jobbar mest med egna kroppsvikten. Sen på torsdag kommer de efterlängtade pengarna och då ska vi fara och handla mat.

Sen ska Patrik till sthlm i helgen. Han ska vara med i SM i ett dansmattespel. Håller tummarna för honom. Så för min del betyder det plugghelg. Känns tungt, men det måste göras. Jag har gett mig fan på att klara den här tentan och hittills har jag inte helhjärtat lagt ner energi på mitt pluggande. Mest lite repitition och läsning. Måste bena upp det sjukdom för sjukdom så man för nån struktur på det hela.

Nej, nu ska jag fara hem till katten. Undra vad man ska äta i kväll?

Hemtelefon

Det har varit lite krångel med vår telefon. Den skulle ha börjat funger i måndag men det gjorde den inte. Ringde och felanmälde och sa till att jag vill få sms när det började funka. I morse stod jag och tittade på telefonen och tänkte egentligen inte kolla om den funka eftersom jag inte fårr nåt sms. Men jag gjorde det ändå, och det funka!! Så jag provade att ringa hem från min mobli, och det fungerade!! :) Så nu kan ni ringa hem till oss!

Fick ta kontakt med bredbandsbolaget också. De undrade om vi bodde på höger eller vänster sida på när man konnit in genom porten. Men sörru, vi har egen ingång. Men det kändes rätt ok att de, två dagar efter betällning, kollade hur kablarna gick. Så förhoppningsvis går det fort. :)

Igår ringde Patriks lillebrors pappa och sa att jag konde hämta ut hans bil om jag ville, den har varit på verksad (och han är utomlands). Tackar och bockar. For till bilbolaget och hämtade ut den. Så nu har vi bil ett tag. :) Fick inte tanka för at var företagsbil, då skulle milen bli sabbade. 25-30 mil kunde jag köra. Jo, långkörning är det första jag ska göra när jag lånar en bil, hehe.

Suck, nu börjar jag få ont i huvudet :( Hoppas inte på att det blir migrän...

Nu ska jag kissa innan föreläsningen. Ha det.


Betsällt

Nu har vi i alla fall beställt internet. Men det skulle ta 2-4 veckor innan vi skulle få det. Men efter det ska det väl ändå bli lite mer uppdateringar om mitt liv. I alla fall lite längre. Nu blir det mer panikskriva lite när man har nån rast eller nåt.

Ska ner på stan sen och köpa en telefon, så i kväll kan ni ringa hem till oss. Får fråga om numret först, dock.

nu ska jag på förelärning. Ha det..

Soffa

Nu har vi beställt soffa. Kommer antingen på fredag eller fredagen efter det. Jippie.

Sitter på skolan nu med. ska träna vid 17.30, så jag måste gå nu. Men en minimal uppdatering hann jag med i alla fall!

Tjong!

Skolan

Sitter på skolan nu. Har fikarast. Ikväll blir det träning med Mella. Måste bara hinna hem och laga mat, annars kommer jag vara dödshungrig efter träningen...:)

Igår spelade jag och Patrik massa WiiSport. Det var jättekul. Mest bowling, tennis och golf. Längtar fortfarande sjukt mycket efter soffan!! Så man kanha mysiga filmkvällar eller nåt. Nu måste vi sitta på stolarna vi har vid datorerna, inte lika bekvämt. Hoppas även på att lasset från mamma och pappa kommer snart. Så vi får lite mer porslin och köksgrejer. Kylskåpet är fixat ialla fall och så fick vi ta Patriks mammas micro. Så det fattas inte så mycket i lägenheten nu:)

Nu, kaffe!

Det går framåt

Ja, det går framåt. Igår skaffade vi hemtelefon, som fungerar först på måndagkväll. Idag kom fakturan på adressändringen och snart kommer nog lasset från mamma och pappa. Det jag saknar mest nu är en soffa. Sen att vi får upp hyllan som jag pillade med igår (skruvarna funkade inte) så vi får bort massa kartoner på golvet.

Bokade första tvättiden idag. Men jag ska nog ändra den sen. Jag hade inte min kalender med mig så jag visste inte riktigt när jag var ledig så jag safade och tog på måndag när jag vet att jag är ledig.. men jag har ju hela helgen på mig ju..? Nä, det ska jag komma ihåg att ändra när jag kommer hem.

Skrivit ut shemat på gymmet också. Nu kan jag ju faktiskt gå på pass på kvällen. Ska bli skönt att komma igång. Om jag inte hinner träna idag så ska jag iaf prova ett nytt pass i morgon. Ska bli spännande att se hur det är, har hört att det är riktigt kul. :)

Nu ska jag gå och se om jag kan få någonting i mig. Tjing.

Vilken helg

Jag och svärmor for som vesslor fram och tillbaka med grejer. Patrik och jag har sovit där nu tre nätter. Trivs jättebra. Lägtar bara tills man fått ordning på allt och köpt en soffa. Lääängtar också efter att badrummet ska renoveras. Sen ringde jag och felanmälde vårt kylskåp. Det slutade bara att fungera. Vi satte igång det i fredags och så funkade det, lite för bra till och med. Det blev helt sjukt kallt så jag vred ner lite från MAX. Jaha, då slutade skiten att fungera. Så hoppas de får ordning på det nu. Allt står i frysen nu.

Håller på att kolla på hemförsäkrningar nu, sen ska jag ner och kolla på hemtelefon. Försöka fixa det så fort som möjligt så man får internet. Man inser nu när man inte har det hur praktiskt det är. Man kan ju fan kolla allt på internet!! Sen vill man ju hålla kontakt med alla kompisar också. Det går ju inte utan internet, eller hur ? :P Får kanske lära mig att använda telefonen lite bättre.

Bilder kommer så fort internet funkar. Och det har blivit lite ordning. Just nu ser det ju självklart ut som ett bombnedslag.

Nej, tillbaka till hemförsäkringarna!

08.46

Då ringde Östersundsbostäder och meddelade att vi hade fått lägenheten! Grattis till oss!!!!

Hör av mig senare om när vi ska flytta in, håller på att pussla nu.

Torsdag

Duggan idag gick väl sådär. Hade önskat att jag orkat plugga mer än vad jag gjort. Men den riktiga tentan är om fem veckor, då ska jag kunna allt :P

Fick mail i morse om att de börjat med godkännandekontrollen till lägenheten. Får hoppas att det inte tar allt för lång tid. Jag vill ju flyttanu. I mailet jag fick så stod det inte att de skulle göra en godkännandekonroll utan en godkännande kontroll.. oproffisionellt tycker jag, som hatar särskrivningar. Med det är det inte automatiskt att jag aldrig särskriver, och absolut inte att jag kan stava rätt på allting. Men jag blir rätt irriterad på sånt när jag läser. Som i en av böckerna jag läsa i veckan. Då hade de skrivit "upplägd" och inte att den saken var upplagd. Då skämdes jag nästan. Det var inte bara det. Det var mycket särskrivningar och felstavningar.

I morgon är det ledigt. Tror jag ska lulla runt här och inte göra nånting. Kanske läsa lite för att jag känner för det, inte för att jag måste just för tillfället. Se en film. Beror på hur vädret är. Det har blivit så jävla kallt här uppe nu. Kanske ska gå ut och gå en sväng bland de fina höstlöven. Andas lite frisk luft nu när man setat inne och pluggat hela veckan. Vore inte så tokigt:)

Nu ska jag gå på toa. Hejs

Huvudvärk

Fick huvudvärk efter lunch. Trist när man visste att man skulle vara igång hela eftermiddagen. Har fan inte lyckats få bort den än. Känns inte som vanlig migrän så jag är inte så skitsur att jag inte har nån migränmedicin uttagen. Men skitsur för att inget hjälper. Fick till och med sluta plugga nu på kvällningen för jag kunde inte koncentrera mig. Hoppas det gå ok ändå i morgon. Tar inte så allvarligt på duggan även om det skulle vara sjukt bra om det gick finfint.

Nu vill jag bara lägga mig ner och dö... kände att jag behövde klaga lite, kanske nån liten själ därute som tycker synd om mig. Nu ska jag sova. God natt.

Plugg, plugg, plugg

Har i princip bara pluggat idag. Men det känns bra. Jag känner mig amitiös. Fast det är inte så mycket som fastnar ändå, tyvärr... Eller det visar sig på torsdag. Tror jag ska sätta igång och gå igenom allt eftersom sen så det inte blir så mycket "råplugg" sen närmare tentan utan lite mer fördelat:)

Nu ska vi gå och duscha och sen kolla på film. Ska bli skönt att krypa ner i sängen. Känner mig lite tom i huvudet.

PVK-sättning i morgon. Sen sista pluggningen innan duggan.

God natt!

Segt

Tackade ja till lägenheten nu på eftermiddagen. Men då fick vi reda på att vi måste bli godkända först och det arbetet börjar inte förrän efter sista svarsdag. Så på torsdag börjar de jobba med det,. Min slutsats är då att vi inte flyttar till helgen. Lite trist, men det som väntar på något gott... som det så fint heter. Fan, man blir ju så ivrig när det händer nåt kul.

Har suttit på skolan idag och pluggat. Känns som att det blir mer gjort där så jag ska in i morgon också. Ska läsa lite nu med så jag hinner med allt innan duggan på torsdag. Ska ha videoinspelning på onsdag eftermiddag. Ska sätta PVK - perifier venkateter. Måste ju examineras på något sätt och nu blir det videoinspelning. Gjorde ju det i våras med bäddning och tvättning och sånt, det gick ju bra så det ska det väl göra nu med.

Nä, nu ska jag ta mig i kragen och plugga en stund. Svejs.

RSS 2.0